MARIA CALLAS TREASURE и FEDERICO FELLINI TRIBUTE ИТАЛИЯ
MARIA CALLAS TREASURE и FEDERICO FELLINI TRIBUTE ИТАЛИЯ

MARIA CALLAS TREASURE и FEDERICO FELLINI TRIBUTE

Гостува Международна танцова компания " VIETATA RIPRODUZIONE"  Италия

Художествен ръководител  проф. Маурицио Гуаско

 

Почти всички театрални трупи в страната вече са във ваканция, но столичният театър "Възраждане" няма как да затвори врати и през юли. След броени дни на бутиковата сцена се очаква ефектният гастрол на международната танцова компания Vietata Riproduzione.

Ако си падате по завладяващата музика, красивия танц и атрактивните костюми, не пропускайте представленията на 6, 7 и 8 юли, когато трупата ще представи спектакъла от две части - "Съкровищата на Мария Калас" и "Трибют на Федерико Фелини".

Вдъхновител на шоуто е Маурицио Гуаско, хореограф, танцьор, преподавател по съвременни танци и арт директор на Vietata Riproduzione. Той и балетистите Анастасия Красноголова, Симона Паризи, Хуан Габриеле Ледесма и Джиада Ледесма ще ви поведат на емоционално пътешествие из дебрите на човешката душа, обещават домакините от "Възраждане". Гуаско налага собствена техника, която се прилага и от професионалисти, и от любители танцьори. Използват я и рехабилитатори за раздвижване след травми - нежни движения, които съживяват цялото тяло.