ИЗВЪН ЗЕМНО
ИЗВЪН ЗЕМНО

Автор:

Иван Димитров

Режисьор:

Васил Дуев

Сценографи:

Елена Стумбова

Силвана Илиева

 

Участват:

Мариана Жикич, Ивайло Драгиев, Яна Кузова, Димитър Захариев

 

50 минути

Билети може да закупите Онлайн : https://bilet.bg/promoter/view/595?no_header=1  (ePay Visa & Mastercard, PayPal , Банково плащане ,куриер и наложен платеж)

на каса : пл. Славейков 4, партер - тел. 0884 321 406 

или  всички каси на БИЛЕТ.БГ : Office1superstore, к-ци Booktrading ,м-ни" На Тъмно" и др.

 

 

ИЗВЪН ЗЕМНО  е написана от младия български драматург, писател и поет  Иван Димитров  и е режисирана от друг млад творец –  Васил Дуев . Великолепното пресъздаване на персонажите в пиесата е заслуга на  Мариана Жикич, Ивайло Драгиев, Яна Кузова  и  Димитър Захариев.
 

Тази трагикомична история е толкова близка до реалността и в същото време рязко ни изважда от нея. Във времето, в което консуматорският дух е достигнал завидни висини в стремежа към все по-голямо и обширно потребление, в настояще, в което все повече хора подлагат на съмнение новосъздадените ценности, в епоха, в която семейството все по-често означава група хора, които не се вслушват в другия, в забързания свят на комуникации и технологии – една жена ще ви накара да преживеете с нея това, което се случва на сцената, да я харесате, да я порицавате, да си задавате същите въпроси и да търсите сходни отговори. И всичко това – в компанията на елегантно поднесен хумор, който ще държи усмивката на устата ви през цялото време.