БЛАГОТВОРИТЕЛЕН СПЕКТАКЪЛ НЕТОЧКА НЕЗВАНОВА
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН СПЕКТАКЪЛ НЕТОЧКА НЕЗВАНОВА

 

Постановка: Сия Папазова

 

Участва: Георгия Кадоглу

 

Средствата ще бъдат дарени за следоперативно лечение на Любомир Еленков от София.

За спектакъла:

Това е историята на една млада петербургска актриса, за която казват, че ще има голямо и светло бъдеще. Тя се връща в спомените си към своето детство и открива в него началото на мечтата си. Открива предизвикателството, което я зарежда с кураж и воля за борба. Още тогава, когато е само на 10 години, тя избира съдбата си. Избира да служи на изкуството и стоически да носи своя кръст - Театърът!

Възможно ли е толкова малък човек да си постави толкова голяма цел? Според Достоевски - възможно е!

 

За Георгия:

Георгия Кадоглу е 94 пъти републикански шампион по плуване, има спечелени общо 383 медала и подобрени 77 национални рекорда както и множество рекорди на други турнири.

Освен в спорта Георгия има редица спечелени награди от участията си в национални конкурси, театрални постановки и рецитали към Детско Юношески Театър „ Златното Ключе” с ръководител Сия Папазова при Общински Детски Център - Варна.

Всички знаят Георгия като „Златната рибка”. Освен голям шампион в спорта, Джорджия е и млад човек със златно сърце, отворено за по-слабите!

През 2011 тя изигра първия си благотворителен моноспектакъл (“Козет” по Виктор Юго) и дарява събраните средства от официалната премиера на деца в неравностойно положение.

През 2014 година Георгия продължава да играе театрални постановки с благотворителна цел.

На 10.12.2014 г., от 20:00 ч., в театър „Възраждане”, Георгия Кадоглу ще изиграе благотворително представлението „Неточка Незванова”. Средствата ще бъдат дарени на Любомир Еленков и използвани за неговото следоперативно лечение.

 

За Любчо:

Любомир Еленков от София се ражда преждевременно, след като на 08.03.2002 година пиян шофьор блъска на пешеходна пътека майка му и баща му. Майка му почива веднага след раждането, баща му - няколко месеца по-късно.

Оттогава за живота на Любчо се бори баба му.

Детето се ражда в тежко увредено състояние. От първия възможен момент му се провежда рехабилитация в България и в чужбина. Преминал е през множество операции, както и през лечение със собствени стволови клетки.

За щастие усилията дават резултат - Любчо запазва зрението си, проговаря и прохожда. Тръгва на училище.

 

 

Ако желаете, можете да подкрепите Любчо и като изпратите SMS с текст на латиница DMS LUBCHO на номер 17 777 

 http://www.dmsbg.com/index.php?page=4&item=405