КАПАН ЗА МИШКИ
КАПАН ЗА МИШКИ

Автор:

Агата Кристи

Режисьор:

Бина Харалампиева

Фотограф: 

Емил Добрев

 

Участват:

Стоянка Мутафова, Стефан Мавродиев, Христо Ботев, Даниел Цочев, Мариана Жикич, Татяна Захова, Роберт Янакиев, Анатоли Лазаров, Свежен Младенов

 

110 минути

Билети може да закупите Онлайн : http://theatrevazrajdane.bg/tickets (ePay , Visa & Mastercars)

на тел. 0887 333 112 (куриер и наложен платеж)
на каса : www.bilet.bg/каси/

Office1superstore, Fastpay , к-ци Booktrading ,м-ни" На Тъмно" и др.

Стоянка Мутафова се хвана в капана на Агата Кристи.

Стоянка Мутафова демонстрира страхотна форма като капризна стара дама в класическото криминале на Агата Кристи „Капан за мишки”, което режисьорката Бина Харалампиева постави в Общински театър „Възраждане”. Сред ”заподозрените” са и актьорите Стефан Мавродиев, Даниел Цочев, Анатоли Лазаров, Роберт Янакиев, Свежен Младенов, Татяна Захова, Мариана Жикич. Кой обаче е убиецът – представлението въвлича зрителите в изтънчена логоческа игра, в която сериозните проблеми и жестокостта са по английски сервирани в поносима доза.

Ира Димитрова, В-к Новинар

И кримипиеса не се опря на Стоянка Мутафова

Няма как едно произведение да е  от кралицата на кримито Агата Кристи и в него да не се разнищва убийство. Макар и драматургична творба, „Капан за мишки” е не по-малко интригуваща, с неочаквани обрати и напрегнато действие, от който и да е роман на знаменитата англичанка. Казват, че от 1949г. насам, откакто е била премиерата му, това заглавие не е напускало театралните афиши по света, а на Албиона правели специални екскурзии до Лондон, за да могат многобройните желаещи да видят спектакъла.

Таня Кондакова, В-к Седмичен труд

Трилър

Препоръчителна възраст: +10