Театър ”Възраждане” затваря врати за две седмици

Театър ”Възраждане” затваря врати за две седмици

Уважаема публика,
Театър ”Възраждане” затваря врати за две седмици.
Всички планирани спектакли в периода от днес 26.11.20 до 6.12.20 (включително) се отменят.
Отмяната налагаме по собствено решение и е с оглед на бързите темпове на разпространение на заразата от Covid 19 в страната ни.
Вярваме, че с това решение бихме могли да подпомогнем националните противоепидемиологични мерки, които бяха приети вчера със заповед РД-01-677/ 25.11.2020 от Министерството на здравеопазването и да увеличим възможността скоро отново да бъдем заедно!
Оставяме тук информация относно закупените билети за отменените спектакли:
Ако желаете да Ви бъде възстановена сума и сте закупили билет от касата на театъра, то можете да получите парите си обратно на касата на театъра, носейки закупените билети, след 6.12.20.
Бихте могли да презаверите билетите си за следващата дата на този спектакъл, както и за друг спектакъл по Ваш избор, както на място на нашата каса, така и по телефона – 02 987 24 31 или 0884 321 407, за да не се налага идването Ви до Театъра.
Ако сте закупили билетите си онлайн ще Ви помолим да изпратите имейл на адреса на онлайн платформата, от която е закупен билета, с искането Ви да бъде възстановена сумата, или на theatrevazravdane@abv.bg с информация за Вашата сметка, и pdf файлове на закупените от Вас ваучери.
Благодарим Ви за разбирането и подкрепата!
Всички новини

ПАРТНЬОРИ