“Портокалова кожа” с участие на фестивала “На стълбите” на театър “София”

“Портокалова кожа” с участие на фестивала “На стълбите” на театър “София”

Представлението „Портокалова кожа“ е селектирано да участва в най-младия театрален фестивал в столицата - “На стълбите”, на театър “София”. Фестивалът ще се проведе от 1 до 7 юли, като на 6 юли от 20:30 часа на сцената се качва едно от най-хитовите представления на театър “Възраждане”, носител на наградите:

Икар 2021 за композитора Христо Намлиев за авторска музика, 
Аскеер 2021 за поддържаща мъжка роля на Йордан Ръсин, 
Аскеер 2021 за изгряваща звезда на Виттория Николова, 
Аскеер 2021 за сценография на Петър Митев.


“Портокалова кожа” от Мая Пелевич, с режисьор Петър Денчев и актьорски екип в състав: Виттория Николова, Боян Младенов, Йордан Ръсин, Лили Шомова, Надя Керанова ще се състезава в следните категории-  „Най-добър спектакъл“, „Най-добра актриса“ и „Най-добър актьор“.

Представлението се вглежда в илюзиите, които консуматорското общество поддържа. Говори за границите на женската идентичност в тези реалности. Това е история за очакванията от живота, които не се сбъдват, за (само) заблудите, за полу-звездите, за полу-компромисите и противоречията, които ни унищожават, докато вървим към своите мечти; разбира се, по пътя си вървим винаги с погрешни нагласи, погрешни средства и без идея къде искаме да стигнем.

Във фестивалните дни паркът „Заимов“ ще се изпълни с оживление, творчество, споделеност, вдъхновение и радост, а сърцето му ще тупти с ритъма на изкуството. За всеки пълнолетен зрител ще има подарък – студена бира.” - коментират от екипа на театър “София”
Всички новини

ПАРТНЬОРИ