Два спектакъла-онлайн по случай Международния ден на театъра

Два спектакъла-онлайн по случай Международния ден на театъра

Театър “Възраждане” ще зарадва своите зрители с две представления, излъчени в мрежата, по случай Международния ден на театъра.

На 27 март в 11 часа ще бъде излъчено представлението за деца “Макс и Мориц”, а от 19 часа “Защото на мама така й харесва”, спектакъл, в чиято основа са думите “Целият свят е сцена и всички ние сме актьори – влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли.”

Представленията ще бъдат излъчени в платформата: 
https://vazrajdane.bg.live/ и ще бъдат активни до понеделник- 29 март.

В първия ден от извънредното положение на изминалата година камерният театър излъчи няколко от спектаклите си онлайн, в които артистите играеха на живо, но без публика. Тази нова форма на общуване беше възприета много добре от публиката и тя отново е на фокус във “Възраждане”. 

Този път спектаклите са заснети предварително от един от най-добрите театрални оператори, Стефан Н. Щерев, който има зад гърба си над 45 заснети театрални постановки. Качеството на картината е високо, а монтажът изключително прецизен, за да улови всеки миг от спектакъла и да помогне на зрителя да съпреживее емоцията, въпреки че е онлайн.
Ние подкрепяме противоепидемичните мерки, но ще бъдем щастливи, ако не сме дълго време разделени с публиката си, затова и сега ще излъчваме онлайн спектаклите си и подобаващо ще отбележим Световния ден на театъра. ”- коментира Роберт Янакиев, директор на театър “Възраждане”.

 
Всички новини

ПАРТНЬОРИ