Skip to content Skip to footer

Ало, ало!

За Постановката

„…Това е моят ресторант. Сега той е отворен. Засега всичко изглежда мирно и тихо, но скоро тук ще се напълни с немци, с които трябва да съм мил; ще се появи жена ми, с която трябва да съм мил и сервитьорките Мими и Ивет, с които обичам да съм мил.”  

“Какво ли не се е случвало на човек по време на Втората световна война в съжителство с „откачени” нацисти и под наблюдението на “активните” дейци на френската съпротива! Действието се развива в малкото френско градче Нувийон. Нашите персонажи сякаш са родени, за да забавляват и очароват. Английският хумор с „френски акцент”, неочаквани обрати и странни характери, любими образи на героите Рене, лейтенант Грубер, преданата секретарка Хелга и решителната Мишел., познати ни от едноименния сериал.

~Роберт Янакиев~

По едноименния сериал “Ало,ало!”

АвторДжеръми Лойд и Дейвид КрофтПреводЗлатна КостоваРежисьорРоберт ЯнакиевСценографияНевена БелеваУчастватСвежен Младенов, Мира Върбанова, Анатоли Лазаров, Георги Златарев, Донка Аврамова - Бочева, Ивет Радулова, Мариана Жикич, Боян Младенов, Христо Ботев Станчев, Лили Шомова, Йордан Ръсин, Ивайло Драгиев, Ивайло Добрев, Георги НяголовВреметраене120 минутиПрепоръчителна възраст12+Share