Skip to content Skip to footer

Убийствена комедия

За Постановката

Филмовият фестивал в Кан! Най-бляскавият от всички възможни поводи за празнуване. В късния следобед, само няколко часа преди триумфалната премиера на най-новия ѝ филм, на терасата на луксозен хотел е открито бездиханното тяло на последната истинска дива от световния кинонебосклон – Грейс Жервес.
Компанията от заподозрени убийци е впечатляващо пъстра и дори забавна: екстравагантен актьор, ревнив импресарио, пищна блондинка и крадец-новобранец. Всеки от тях има своя версия за случващото се и всеки един е готов моментално да пренапише хронологията на събитията, само и само да се докопа до брилянтите на убитата звезда. Единствено управителят на хотела – мосю Бонифас, недоказан потомък на Еркюл Поаро, е в състояние да открие истината сред стелещата се мъгла от заблуди, нескопосани лъжи и похотливи помисли.
Жизнерадостната Френска Ривиера никога досега не е била
свидетел на по-непредсказуема поредица от необратими събития!
Никога Холивуд не е предлагал подобен каталог от престъпни
конспирации! Възможно ли е реалният живот да бъде толкова
необуздан или просто, когато събереш накуп няколко
знаменитости, нещата задължително излизат извън контрол?
Комедия или криминале – вие избирате! А защо не и двете?

~Венцислав Асенов~

АвторРобин ХоудънПревод и постановкаВенцислав АсеновСценография и костюмиЧайка ПетрушеваМузикаПавел ВасевСценичен бойЕмил ВидевУчастватЛили Шомова, Боян Младенов, Анатоли Лазаров, Георги Няголов, Костадинка Аратлъкова/Никол Оташлийска, Йордан РъсинВреметраене0 минутиВъзрастово ограничение12+Share